DIOR ACADEMY

DIOR Academy is al ruim 30 jaar een opleidingsinstituut voor medewerkers die werkzaam zijn in het vakgebied informatiebeheer- en management. DIOR biedt verschillende (online) opleidingen, leergangen, workshops en traineeships aan, om informatiemanagement in organisaties naar een hoger niveau tillen. Iedere organisatie vraagt om een specifieke aanpak en daarom leveren wij iedere opleiding of training op maat. Bij jou op kantoor of bij ons in een leslokaal, online of in een klas, toegespitst op de organisatie.

Wij zijn een opleidingsinstituut waar het overdragen van kennis, vaardigheden en competenties uit het vakgebied informatiemanagement centraal staan. Met onze ervaren docenten zorgen wij ervoor dat onze cursisten na de opleiding over de juiste hoeveelheid kennis en kunde beschikken om aan de slag te gaan in het werkveld.

DIOR is CEDEO-gecertificeerd. Dit betekent dat 80 procent van onze klanten tevreden tot zeer tevreden is over de kwaliteit, klantgerichtheid en de samenwerking.

De opleidingen van DIOR

DIOR biedt een compleet aanbod aan (online) opleidingen en trainingen voor professionals en managers, die werken op het gebied van informatiebeheer en informatiemanagement. De praktijkgerichte opleidingsmethode die DIOR hanteert, is specifiek gericht op mensen met werkervaring binnen het vakgebied of voor mensen die zich graag verder willen verdiepen in informatiemanagement. Een opleiding van DIOR biedt een stevig fundament voor een volgende stap in je carrière.

Wij bieden verschillende leergangen aan, zoals de leergang informatieadviseur by design en leidinggeven in informatiemanagement. Verder bieden wij trainingen aan waarmee jij je soft skills kunt verbeteren. De soft skills gaan met name over de adviesvaardigheden, de verschillende rollen en communicatie. Daarnaast bieden wij ook project en proces-traingingen aan, zoals de basisopleiding Lean Six Sigma, PRINCE2 en Agile werken. Tot slot bieden wij verschillende workshops aan, waarmee jij je kennis op het gebied van informatiemanagement kunt vergroten. Onze opleidingen en trainingen worden gegeven op mbo-, hbo- en wo-niveau. De trainingen zijn bedoeld voor informatiespecialisten, recordmanagers, informatiemanagers, teamleiders informatiemanagement, afdelingshoofden en information officers.

Tot slot bieden wij ook een traineeship informatie- en verandermanagement aan, waarbij je binnen één jaar wordt opgeleid tot informatieadviseur van de toekomst. Ben je op zoek naar nog meer verdieping in het vakgebied? Dan kun je het advanced ontwikkelprogramma volgen. Deze opleidingen zijn uitsluitend op wo-niveau te volgen.

DIOR nu ook online

Bij DIOR worden inmiddels vrijwel alle klassikale opleidingen en trainingen online verzorgd. Je kunt de training live vanuit huis of op je werkplek volgen. Via een computer, tablet of mobiele telefoon. De trainer geeft real time les, waarbij je gemakkelijk vragen kunt stellen en alsnog in contact bent met medecursisten.

Maatwerk en incompany-trajecten

DIOR biedt naast de reguliere opleidingen en trainingen ook maatwerktrajecten aan. Voor een maatwerktraject is het noodzakelijk om eerst in gesprek te gaan met elkaar, zodat wij de specifieke behoeftes kunnen achterhalen. Hierna kunnen wij een training of workshop zo vormgeven dat deze perfect aansluit op dat wat er speelt binnen jullie organisatie en de actualiteit. Gedurende het opleidingstraject proberen wij onze cursisten op een natuurlijke wijze te verbinden, waardoor teambuilding ontstaat.

Relevante informatie over DIOR Academy 

CRKBO           CEDEO erkend