LEIDINGGEVEN IN INFORMATIEMANAGEMENT

Als manager of teamleider in het vakgebied informatiemanagement bevind je je in een complex krachtenveld. Vragen uit de organisatie, belangen vanuit bedrijfsvoering, ervaringen vanuit ICT en tevens de talenten en uitdagingen van je eigen team waarmee je rekening hebt te houden. Hoe hou jij je staande in dit complexe werkveld?

Dit nieuwe programma van BECIS I DIOR is speciaal voor leidinggevenden in het vakgebied informatiemanagement. Het programma is ontwikkeld op basis van de intensieve en gevarieerde praktijkervaring van BECIS I DIOR in het vakgebied informatiemanagement, als op de jarenlange ervaring van DIOR Academy met het trainen van (persoonlijke) vaardigheden van professionals en managers in het vakgebied.

Teamleider Dienst Informatiebeheer: “We krijgen als organisatie veel nieuwe context op ons af. Nieuwe wet- en regelgeving heeft bijvoorbeeld zeer veel impact op ons vakgebied. Mijn team bestaat niet uit de jongsten, de relatie met de organisatie is niet altijd goed en het krachtenveld met onder andere een ICT-afdeling die een stempel drukt, maakt het erg lastig om ons als team te positioneren.”

Startdatum 26 oktober
Duur Half jaar
Schrijf je in
Inhoud
Persoonlijk leiderschap: hoe blijf ik effectief in een complex krachtenveld en een veranderende omgeving?
Vakinhoudelijke positionering van jezelf en je team: taak- en rolduidelijkheid.
Focus en kaders: welke prioriteiten stel ik in de organisatieverandering?
Effectief communiceren en beïnvloeden: hoe krijg ik duidelijkheid en de kaders die ik wil?
Teamontwikkeling: hoe ontwikkel ik mijn team?
Netwerk en kennis delen met andere managers in het vakgebied