OVER BECIS | DIOR

Maak kennis met onze unieke werkwijze

Iedere organisatie heeft zijn eigen DNA. Dit vraagt bij elke opdracht om een unieke aanpak, waarbij de medewerkers en hun behoeften voor ons altijd vooropstaan. De implementatie van digitaal samenwerken gaat namelijk verder dan alleen de aanschaf van een nieuw ICT-systeem: er gaan immers mensen met dit systeem werken. Door de eindgebruikers op de eerste plaats te zetten, halen wij meerwaarde uit jouw informatie. Dat wij samen met onze opdrachtgevers hun informatiemanagement naar een hoger niveau mogen tillen, geeft ons energie.

Samen meerwaarde halen uit informatie

Het werk van de overheid vindt steeds meer plaats vanuit samenwerkingsverbanden. Dit vereist een multidisciplinaire, kennisintensieve en transparante manier van werken. Medewerkers moeten daarbij plaats- en tijdsonafhankelijk kunnen beschikken over de meest actuele informatie. Duidelijke keuzes en uitgangspunten zijn hierbij essentieel.

BECIS ondersteunt organisaties bij het vormen van een visie, strategie en beleid op het gebied van informatiemanagement. Door daarbij de organisatie en haar medewerkers centraal te stellen, creëren we een positieve beweging. Meerwaarde uit informatie halen noemen we dat.

Dit vinden wij belangrijk

Elk mens is een talent dat zich kan ontwikkelen. Daarom investeren wij in mensen, brengen we kennis in beweging en groeien we met onze mensen mee. Zo ontwikkelen wij expertise en vaardigheden om organisaties maatschappelijke meerwaarde te bieden. Door samen te werken en continu onze kennis te delen, geven wij invulling aan onze ambitie om dé autoriteit te zijn op het gebied van informatiemanagement. Met hun ervaring, creativiteit en eigenheid maken onze mensen BECIS tot wat het is: een informele organisatie die haar opdrachtgevers zichtbaar vooruithelpt.