OVER BECIS | DIOR

Maak kennis met onze unieke werkwijze

Iedere organisatie heeft zijn eigen DNA. Dit vraagt bij elke opdracht om een unieke aanpak, waarbij de medewerkers en hun behoeften voor ons altijd vooropstaan. De implementatie van digitaal samenwerken gaat namelijk verder dan alleen de aanschaf van een nieuw ICT-systeem: er gaan immers mensen met dit systeem werken. Door de eindgebruikers op de eerste plaats te zetten, halen wij meerwaarde uit jouw informatie. Dat wij samen met onze opdrachtgevers hun informatiemanagement naar een hoger niveau mogen tillen, geeft ons energie.

Samen meerwaarde halen uit informatie

Het werk van de overheid vindt steeds meer plaats vanuit samenwerkingsverbanden. Dit vereist een multidisciplinaire, kennisintensieve en transparante manier van werken. Medewerkers moeten daarbij plaats- en tijdsonafhankelijk kunnen beschikken over de meest actuele informatie. Duidelijke keuzes en uitgangspunten zijn hierbij essentieel.

BECIS ondersteunt organisaties bij het vormen van een visie, strategie en beleid op het gebied van informatiemanagement. Door daarbij de organisatie en haar medewerkers centraal te stellen, creëren we een positieve beweging. Meerwaarde uit informatie halen noemen we dat.

Dit vinden wij belangrijk

Elk mens is een talent dat zich kan ontwikkelen. Daarom investeren wij in mensen, brengen we kennis in beweging en groeien we met onze mensen mee. Zo ontwikkelen wij expertise en vaardigheden om organisaties maatschappelijke meerwaarde te bieden. Door samen te werken en continu onze kennis te delen, geven wij invulling aan onze ambitie om dé autoriteit te zijn op het gebied van informatiemanagement. Met hun ervaring, creativiteit en eigenheid maken onze mensen BECIS tot wat het is: een informele organisatie die haar opdrachtgevers zichtbaar vooruithelpt.

De kernwaarden die centraal staan binnen onze organisatie zijn: Betrouwbaar, Energiek, Vooruitstrevend, Deskundig en Betrokken. Deze kernwaarden zijn een gedeelde blik en geven aan waar we bij BECIS | DIOR voor staan.

NEEM CONTACT OP

Een zo klein mogelijke voetafdruk

Doordat BECIS|DIOR landelijk actief is, kunnen we onze adviseurs grotendeels in hun eigen regio plaatsen. Zo houden we hun reistijd en reisafstand laag. Waar mogelijk reizen onze mensen met het openbaar vervoer. Mochten de werkzaamheden of de projectlocatie vragen om een ander vervoersmiddel, dan kunnen zij kiezen uit een groeneleaseregeling, waarbij de auto een A-label draagt.

Daarnaast streeft BECIS|DIOR naar een positieve impact op het milieu in de kantoren. Dit doet BECIS|DIOR bijvoorbeeld door het aanschaffen van gerecyclede schriften, alleen het hoognodige printen, duurzame koffiebekers te gebruiken en nog veel meer!

NEEM CONTACT OP

Sponsoring van sport en maatschappelijke doelen

Als maatschappelijk bewuste organisatie, sponsort BECIS verenigingen met een maatschappelijk doel of een sportief-sociaal karakter. Zo hebben een groot aantal adviseurs meegedaan aan Serious Ambtenaar en doet een team mee aan de Dam-tot-Damloop. Daarnaast zijn wij een Platinum-sponsor van het Rugbyclub WRC-Te Werve, waarmee wij deze leuke sport onder de aandacht brengen en een gezonde levensstijl en teamspirit willen stimuleren.

Dit jaar was de dam-tot-damloop een stukje anders, maar dit deed totaal niet af aan het resultaat! Dit jaar is er namelijk een record bedrag van 2150 euro opgehaald voor TrashUre Hunt!

NEEM CONTACT OP

Ben jij een MAD-leider? BECIS en de Public Leadership Foundation (PLF) vinden elkaar in hun visie om van de wereld een betere, meer gelijkwaardige, eerlijke en duurzame plek te maken. Samen willen zij MAD, oftewel Making a Difference Leadership, actief bevorderen. De PLF vindt dat publiek leiderschap van iedereen is: we hebben allemaal de mogelijkheid om verschil te maken. Onze raakvlakken liggen op thema’s zoals duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen, en vooral op de (leiderschaps-)ontwikkeling van jong talent.

NEEM CONTACT OP