OVER BECIS | DIOR

Maak kennis met onze unieke werkwijze

Iedere organisatie heeft zijn eigen DNA. Dit vraagt bij elke opdracht om een unieke aanpak, waarbij de medewerkers en hun behoeften voor ons altijd vooropstaan. De implementatie van digitaal samenwerken gaat namelijk verder dan alleen de aanschaf van een nieuw ICT-systeem: er gaan immers mensen met dit systeem werken. Door de eindgebruikers op de eerste plaats te zetten, halen wij meerwaarde uit jouw informatie. Dat wij samen met onze opdrachtgevers hun informatiemanagement naar een hoger niveau mogen tillen, geeft ons energie.

Samen meerwaarde halen uit informatie

Het werk van de overheid vindt steeds meer plaats vanuit samenwerkingsverbanden. Dit vereist een multidisciplinaire, kennisintensieve en transparante manier van werken. Medewerkers moeten daarbij plaats- en tijdsonafhankelijk kunnen beschikken over de meest actuele informatie. Duidelijke keuzes en uitgangspunten zijn hierbij essentieel.

BECIS ondersteunt organisaties bij het vormen van een visie, strategie en beleid op het gebied van informatiemanagement. Door daarbij de organisatie en haar medewerkers centraal te stellen, creëren we een positieve beweging. Meerwaarde uit informatie halen noemen we dat.

Dit vinden wij belangrijk

Elk mens is een talent dat zich kan ontwikkelen. Daarom investeren wij in mensen, brengen we kennis in beweging en groeien we met onze mensen mee. Zo ontwikkelen wij expertise en vaardigheden om organisaties maatschappelijke meerwaarde te bieden. Door samen te werken en continu onze kennis te delen, geven wij invulling aan onze ambitie om dé autoriteit te zijn op het gebied van informatiemanagement. Met hun ervaring, creativiteit en eigenheid maken onze mensen BECIS tot wat het is: een informele organisatie die haar opdrachtgevers zichtbaar vooruithelpt.

Passie: werken met enthousiasme werkt!

De passie om meerwaarde uit informatie te halen verbindt ons. Wij zijn een club van jonge, enthousiaste en hoogopgeleide mensen die midden in de digitale samenleving staan. Vanuit onze betrokkenheid brengen wij positieve energie in jouw organisatie, waardoor jouw medewerkers met enthousiasme het verandertraject ingaan. Het resultaat? Medewerkers die efficiënter werken, de digitale toekomst omarmen en met plezier naar hun werk gaan.

Deskundig: van plan naar aanpak

Bij BECIS weten we waar we goed in zijn. Maar we weten ook wat we niet kunnen. Dit heet zelfkennis. Wij zijn altijd kritisch op zowel onszelf als anderen. Zo zien wij inhoudelijke kennis bij onze medewerkers als een basisvoorwaarde om goed te kunnen adviseren. Daarom staan kennisopbouw, kennisdeling en kennisoverdracht bij ons hoog in het vaandel. Met nieuwe inzichten geven wij organisaties het zelfvertrouwen om innovaties te omarmen. En we helpen ze bij het invoeren en implementeren hiervan.

Vooruitstrevend: van verandering naar verbetering

BECIS is vooruitstrevend. Dit betekent dat we anticiperen op ontwikkelingen in de markt en proactief meedenken en vooruitdenken met de klant. Wij zetten die extra stap die zorgt voor een succesvol eindresultaat. Dit doen we door praktische producten en toepassingen op te leveren waarmee jouw organisatie direct aan de slag kan.

NEEM CONTACT OP

Een zo klein mogelijke voetafdruk

Doordat BECIS landelijk actief is, kunnen we onze adviseurs grotendeels in hun eigen regio plaatsen. Zo houden we hun reistijd en reisafstand laag. Waar mogelijk reizen onze mensen met het openbaar vervoer. Mochten de werkzaamheden of de projectlocatie vragen om een ander vervoersmiddel, dan kunnen zij kiezen uit een groeneleaseregeling, waarbij de auto een A-label draagt. Van de koffie tot de schoonmaakmiddelen; op onze kantoren gebruiken we uitsluitend biologische producten. Als adviesorganisatie op het gebied van digitalisering steekt BECIS de hand in eigen boezem en ontmoedigen wij het printen. Het weinige papier dat we gebruiken, draagt het FSC-keurmerk.

NEEM CONTACT OP

Sponsoring van sport en maatschappelijke doelen

Als maatschappelijk bewuste organisatie, sponsort BECIS verenigingen met een maatschappelijk doel of een sportief-sociaal karakter. Zo hebben een groot aantal adviseurs meegedaan aan Serious Ambtenaar en doet een team mee aan de Dam-tot-Damloop. Daarnaast zijn wij een Platinum-sponsor van het Rugbyclub WRC-Te Werve, waarmee wij deze leuke sport onder de aandacht brengen en een gezonde levensstijl en teamspirit willen stimuleren.

Als maatschappelijk bewuste organisatie sponsort BECIS verenigingen met een maatschappelijk doel of een sportief-sociaal karakter. Zo deed een groot aantal van onze adviseurs mee aan Serious Ambtenaar, waarbij zij geld inzamelden voor het Glazen Huis van Serious Request. Jaarlijks doet een BECIS-team mee aan de Dam-tot-Damloop. Daarnaast zijn wij platinum-sponsor van Rugbyclub WRC-Te Werve. Hiermee vragen wij aandacht voor deze leuke sport en stimuleren we een gezonde levensstijl en teamspirit.

NEEM CONTACT OP

Ben jij een MAD-leider? BECIS en de Public Leadership Foundation (PLF) vinden elkaar in hun visie om van de wereld een betere, meer gelijkwaardige, eerlijke en duurzame plek te maken. Samen willen zij MAD, oftewel Making a Difference Leadership, actief bevorderen. De PLF vindt dat publiek leiderschap van iedereen is: we hebben allemaal de mogelijkheid om verschil te maken. Onze raakvlakken liggen op thema’s zoals duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen, en vooral op de (leiderschaps-)ontwikkeling van jong talent.

NEEM CONTACT OP