De week van… Mathieu van Rossen

Op 18 februari 2019 gaf onze adviseur in opleiding Mathieu een kijkje in zijn werkweek op ons Instagram-account. Lees al zijn belevingen hier terug!

Maandag:

Goedemorgen vanuit mijn gloednieuwe appartementje in Den haag! Het is tijd voor de allereerste Instagram Takeover! Ik ben Mathieu van Rossen en volg sinds drie maanden het traineeship bij BECIS. Via BECIS werk ik nu aan het project Office365 bij de Gemeente Den Haag . Ben jij benieuwd hoe mijn week eruit ziet? Tune deze week dan dagelijks in!

Dinsdag

Nieuwe dag, nieuwe selfie! Vandaag ben ik een dagje vrij om de laatste spullen te verhuizen. Vandaar deze #throwbacktuesday! Een tijdje terug was ons team uitgenodigd bij Microsoft voor een brainstorm sessie over Office365. Een erg productieve dag en heel erg tof om een keer rond te lopen in dit hypermoderne gebouw!

Woensdag:

Vandaag staat er een training Office365 op het programma bij BECIS! Samen met mijn mede trainees leer ik over alle ins en outs van Office365 onder het genot van een lekker broodje. Ook de inmiddels legendarische BECIS appelsap mag natuurlijk niet ontbreken! Leerzaam, gezellig en voedzaam. Wat wil je nog meer?

Donderdag:

Vandaag begon de dag op het stadsdeelkantoor Leidschenveen-Ypenburg, waar mijn collega’s en ik vragen hebben beantwoord over Outlook 365. Na de lunch snel de trein en tram in om op stadsdeelkantoor Escamp de collega’s van de servicedesk een korte training te geven over Outlook 365. Daarna nog snel naar het Stadhuis voor een overleg! Gelukkig hoef ik sinds deze week maar 5 minuutjes te fietsen om thuis te komen. Super chill!

Vrijdag

Vandaag is alweer de laatste dag van mijn Instagram takeover. Mijn mede trainee Veili en ik hebben ons in het geel gestoken om goed op te vallen als digi-coaches. Mooi geel is niet lelijk!

Volg ons op Instagram en blijf op de hoogte van de volgende #deweekvan !