Op 20 mei 2019 gaf onze adviseur in opleiding Eef een kijkje in haar werkweek op ons Instagram-account. Lees al haar belevenissen hier terug!

Maandag

Hallo, ik ben Eef! Deze week laat ik je zien wat ik meemaak als Adviseur in opleiding bij BECIS! Vandaag werk ik voor het programma Digitaal Samenwerken bij de Gemeente Den Haag. We hebben vandaag ons wekelijkse projectoverleg en ons maandelijkse programmaoverleg, dus ik ben weer helemaal op de hoogte! 

Dinsdag

Vanavond worden we bijgespijkerd over verandermanagement door onze Patrick op de DIOR academy.

Woensdag

Vandaag is het de dag van de Digitale Overheid! Aan de basis van alle digitale ontwikkelingen staat informatieveiligheid, deze ochtend help ik ambtenaren bij het instellen van Multi-Factor Authenticaton! Na een ochtend ondersteuning wacht een gezellige lunch met mijn BECIS-buddy!

Donderdag

Vandaag zijn we aan het brainstormen voor een nieuw project!

Vrijdag

Ik sluit de week af met mijn collega’s op het kantoor in Den Haag, we krijgen een leerzame presentatie. De échte afsluiting is natuurlijk de borrel straks na de presentatie. Fijn weekend!

“Ik kijk terug op een leuke week bij Gemeente Den Haag. De uitrol van MFA is succesvol afgerond. Een nieuw programma waarbij ik ga beginnen krijgt steeds meer vorm en daar leer ik veel van over de opstartfase van programma’s. Daarnaast was het zoals elke week gezellig met al mijn collega’s!”

Volg ons op Instagram en blijf op de hoogte van de volgende #deweekvan !