Ben jij klaar voor de volgende stap in je carrière?

 

Wil jij je loopbaan een vliegende start geven en tegelijkertijd jezelf blijven ontwikkelen? Dan bieden wij jou de mogelijkheid om je doelen te verwezenlijken en die te verbinden aan die van BECIS. Start je carrière met een ontwikkelprogramma van BECIS. Samen met andere young professionals werk je aan vakinhoudelijke trainingen en certificaten. Persoonlijke ontwikkeling is fundamenteel en het programma geeft richting aan jou als adviseur om je eigen toekomst vorm te geven en je carrière te versnellen. Bij BECIS zijn het de mensen die elke dag opnieuw het verschil maken.
Overhead Shot Of Businesswomen Meeting In Lobby Of Office

GEEF JE CARRIÈRE EEN VLIEGENDE START!
Heb jij een HBO of WO-diploma op zak, 1-2 jaar werkervaring bij (semi) overheid, dan is het traineeship BECIS Fundamental echt iets voor jou. Binnen een jaar ben jij een gewilde adviseur voor (semi) overheidsinstellingen.

Fundamental traineeship

WIL JIJ JE SPECIALISEREN?
Heb jij 2-3 jaar relevante werkervaring bij een (semi) overheidsinstelling dan is het BECIS Advanced ontwikkelprogramma echt iets voor jou. Je specialiseert je binnen een jaar tot business informatie analist, informatieadviseur of implementatiemanager.

Advanced ontwikkelprogramma