Nieuwe wet- en regelgeving: wat betekent het voor jou als informatieprofessional?

De afgelopen periode zijn er in korte tijd veel nieuwe wetten en regelingen bijgekomen of nog in aantocht. Denk bijvoorbeeld aan AVG, nieuwe Archiefwet, Omgevingswet en Wet Open Overheid. Wat betekent dit voor jou als informatieprofessional en met wie werk je samen bij de concrete toepassing van deze wetten en regelingen? In deze online workshop nemen we je in vogelvlucht mee in de AVG, Omgevingswet, WOO en de Nieuwe Archiefwet en ontdek je wat het voor jou betekent. Deze workshop is bedoeld als introductie. Krijg je na afloop de smaak te pakken, dan kun je je ook opgeven voor een verdiepingsworkshop, zoals AVG in coronatijd, WOO en Omgevingswet

Online

De workshops worden volledig online verzorgd. Dankzij de talloze leervormen in de online leeromgeving, kun je effectief, met sociale interactie op afstand bij ons workshops en trainingen blijven volgen. Zoals je gewend bent staat persoonlijke aandacht, kwaliteit en praktijkgerichte toepasbaarheid nog steeds centraal.

Voor wie

Deze workshop is bestemd voor medewerkers binnen het vakgebied van informatiemanagement, o.a.  informatiespecialisten, informatiebeheerders en DIV adviseurs. Daarnaast is de cursus interessant voor medewerkers die meer willen weten over het vakgebied van informatiemanagement.

Niveau

Basisworkshop

Schrijf je in
Datum Dinsdag 2 november 2021
Tijdstip 09:30 -12:30 uur of 18:00 – 21:00 uur
Prijs €395,-