VISUEEL COMMUNICEREN

Visueel Communiceren: een beeld zegt meer dan 1000 woorden

Wil jij je boodschap eenvoudig en effectief overbrengen op je collega’s, waardoor je écht impact kunt maken binnen je organisatie? Ga dan aan de slag met Visuele Communicatie. Een beeld zegt namelijk zoveel meer dan 1000 woorden.   

Tijdens de training ‘Visueel Communiceren’ leer je de basisprincipes van visuele communicatie kennen. Je gaat op een praktijkgerichte manier aan de slag met Zakelijk Tekenen, waardoor je de principes snel eigen maakt. De principes die je leert kun je inzetten bij verschillende vormen van visuele communicatie. Denk bijvoorbeeld aan: 

  • Het maken van notities.
  • Het uitwerken van een plan of strategie.
  • Het geven van een presentatie. 
  • Het vormgeven van een brainstorm. 

Niveau van de training 

Wees gerust: voor deze training hoef je geen ervaren tekenaar te zijn. De training Visueel Communiceren gaat niet om het niveau van je tekening, maar om het visueel overbrengen van je boodschap. Iedereen kan namelijk visueel communiceren! 

In deze training leren we je de basisvaardigheden van Zakelijk Tekenen en besteden we aandacht aan verschillende situaties waarin je visuele middelen kunt inzetten. Tot slot leer je hoe je je boodschap op een effectieve en simpele manier over kunt brengen aan de hand van visuele communicatie.  

Voor wie 

Deze training is toegankelijk voor iedereen die aan de slag wil met visueel communiceren.

Meer informatie 

Heb je vragen over deze workshop? Neem dan gerust contact met ons op via 070 8200 628 of mail naar info@dior.nl

Datum Datum wordt vastgesteld bij voldoende aanmeldingen
Tijdstip 09:30 uur – 12:30 uur
Prijs €500,-