Joost van Santen

Adviseur in opleiding

joostvansanten@becis.nl

Afgelopen voorjaar ben ik gestart als adviseur in opleiding bij BECIS | DIOR, nadat ik een bachelor geschiedenis en master internationale betrekkingen behaald had. Gedurende de studies is de interesse voor politiek en de overheid in zijn geheel aangewakkerd. Deze interesse ligt vooral in hoe de overheid zich kan verbeteren betreffende de informatiehuishouding, maar ook hoe dit efficiënter en transparanter kan worden.

Persoonlijk werk ik graag toe naar een gezamenlijk doel, waarbij alle medewerkers tevreden zijn over het resultaat. Bij mijn huidige opdracht, als beleidsondersteuner bij het Ministerie van Infrastructuur & Waterstaat, krijg ik deze kans om met medewerkers naar een gezamenlijk doel te werken, namelijk het op orde krijgen van de informatiehuishouding en stukken actief openbaar te maken.

Bij het traineeship informatie- en verandermanagement van BECIS | DIOR krijg ik de kans om een bijdrage te leveren aan verschillende projecten en daarbij de persoonlijke ontwikkeling centraal te houden.