Colette van Boven

Adviseur

colettevanboven@becis.nl

Hoe krijg je mensen in beweging die vernieuwing niet logisch vinden en het gevoel hebben dat verandering niet mogelijk of wenselijk is? Deze mensen motiveren en in beweging krijgen, dat boeit me. Door mijn ervaring met verandertrajecten bij gemeentes en ervaring als coach, kijk ik gestructureerd tegen veranderingen aan en ben ik goed in staat mensen en organisaties met nieuwe werkwijzen te verbinden.

Ik krijg energie van het realiseren van positieve verandering. Dit was al zo tijdens mijn bachelor Algemene Sociale Wetenschappen en master Sociologie. Ik heb veel onderzoekservaring en hield mij tijdens mijn studie al bezig met maatschappelijke vraagstukken. Ik vind het belangrijk om mij in mijn werk en privé in te zetten voor een duurzame en sociale wereld. Bij BECIS | DIOR houd ik mij vooral bezig met implementatie- en verandervraagstukken in de publieke sector. Naast mijn werk bij BECIS | DIOR ben ik bestuurslid van de Public Leadership Foundation. Een stichting die zich richt op het stimuleren, ondersteunen en ontwikkelen van leiderschap in de publieke sfeer.

Bij BECIS | DIOR heb ik veel ervaring opgedaan met gebruikersadoptie en geef ik met veel plezier trainingen en presentaties. Het interesseert me uit te zoeken wat de gebruiker nodig heeft om te veranderen en hier op in te spelen. Hierbij komt mijn open manier van communiceren, hands-on mentaliteit en mijn groot verantwoordelijkheidsgevoel goed van pas. Van nature ben ik energiek en positief ingesteld, wat vaak helpt om weerstand bij mensen weg te nemen