De week van…

Op 6 mei gaf onze adviseur in opleiding Francis op Instagram een kijkje in haar werkweek bij Rijkswaterstaat. Lees haar belevingen hier terug!

Maandag

Hallo, ik ben Francis! Deze week doe ik een Instagram takeover en krijgen jullie een inkijkje in mijn week. In November ben ik begonnen met het traineeship informatie- en verandermanagement bij BECIS | DIOR en momenteel doe ik een opdracht bij Rijkswaterstaat. Stay Tuned!

Dinsdag

Samen met mede trainee Sanne zit ik sinds januari bij Rijkswaterstaat. Wij zijn werkzaam bij het Omgevingsloket Online en houden ons bezig met gebruikersondersteuning, het testen van nieuwe releases en zijn bezig om de mappenstructuur van de gezamenlijke schijf te optimaliseren.
Daarnaast voer ik ook werkzaamheden uit voor de ActiviteitenbesluitInternetmodule waarvan er binnenkort een nieuwe release aankomt.
De kennis die wij hebben opgedaan tijdens de LEAN trainingen van het traineeship kunnen wij in de praktijk toepassen door een LEAN opdracht uit te voeren bij Rijkswaterstaat. Een drukke periode dus, maar erg leuk en leerzaam!

Woensdag

Vanavond staat intervisie op het programma bij BECIS | DIOR in den Haag. Hierbij bespreken we situaties uit de praktijk en leren we zelf een aantal methodes voor intervisie. Vanavond worden we begeleid door intervisie masters Erik en Tessa! Natuurlijk stoppen we wel op tijd vanavond voor de voetballiefhebbers onder ons!

Donderdag
Het was een productieve ochtend! Deze week ben ik bezig met de analyse voor mijn LEAN project bij Rijkswaterstaat. Vanochtend heb ik met een aantal collega’s uit het team een Ishikawa gedaan. Wil je net als ik aan de slag met LEAN of ben je geïnteresseerd in een traineeship informatie- en verandermanagement? Kom dan naar de BECIS | DIOR Inhousedag op 21 juni.

Vrijdag

“Ik blik terug op een dynamische en leerzame werkweek waarin ik onder andere een techniek die wij hebben geleerd tijdens het traineeship kon toepassen bij mijn opdracht. Ik vind het fijn dat ik de tools uit de trainingen direct kan toepassen in de praktijk.”

Volg ons op Instagram en blijf op de hoogte van de volgende Take Over!