De week van…

Op 25 maart 2019 gaf onze adviseur in opleiding Erik op Instagram een kijkje in zijn werkweek bij de Gemeente Den Haag. Lees al zijn belevingen hier terug!

Maandag

Goedemorgen vanuit Leiden en welkom bij dag 1 van mijn Instagram takeoverweek. Mijn naam is Erik en ik ben in november begonnen met het Fundamental Traineeship van Becis. Momenteel zit ik op opdracht bij de Gemeente Den Haag. Ik maak deel uit van het programma Digitaal Samenwerken dat verantwoordelijk is voor de uitrol van SharePoint bij de verschillende gemeentelijke diensten. Deze week krijgen jullie een inkijkje in mijn werkweek. Tot morgen!

Dinsdag

Momenteel zijn we met het implementatieteam Digitaal Samenwerken druk bezig met de uitrol van SharePoint bij de Dienst Stadsbeheer. Vandaag bracht ik een bezoek aan de Stadsboerderij in het Haagse Zuiderpark voor een vragenuurtje Digitaal Samenwerken. De medewerkers op deze locatie zijn al erg goed aan de slag met deze nieuwe manier van werken.

Woensdag

Vandaag stond in het teken van het uitwerken van de actiepunten die voortkwamen uit de overleggen en gesprekken van de afgelopen dagen. Maar ik sta er aan het einde van de dag gelukkig niet alleen voor…

Donderdag

Vandaag afgesproken met mijn Becisbuddy Rene de Jong onder het genot van een kop koffie bijgepraat. Iedere trainee heeft bij Becis een buddy waar hij/zij ervaringen en adviezen mee uitwisselt. Erg fijn om een andere kijk op bepaalde zaken te krijgen vanuit het perspectief van een ervaren informatieadviseur.

Vrijdag
Laatste dag instagram takeover – Vandaag hadden we met de traineegroep een atelierdag bij een echte opdrachtgever waar onze adviesvaardigheden tijdens verschillende gespreksrondes op de proef werden gesteld. We kunnen terugkijken op een intensieve maar zeer leerzame dag.

Volg ons op Instagram en blijf op de hoogte van de volgende Take Over!