AGILE SCRUM: HOE ZORG IK VANUIT MIJN ROL VOOR HET JUISTE RESULTAAT?

Agile is een handvat, geen doel op zich! Dat is waar het in de Agile Scrum training om gaat: de toepassing ervan in de praktijk. Niet een of andere ‘saaie en vervelende’ methode uit een boekje, maar een praktische manier van werken, met oog voor het resultaat én de betrokkenen (wie doet wat, vanuit welke rol en vanuit welk belang?).

Dat je ‘de termen’ hebt geleerd om het certificaat te kunnen halen is dan een bijkomend voordeel. Ook als je afdeling al wel met Scrum werkt, maar er geen voordeel (meer) in ziet, geeft deze training nieuw elan om weer eenduidig en effectief samen tot het juiste resultaat te komen.

De kennis en inzichten uit onze training kun je direct met je team toepassen. Als Product Owner (= diegene die bepaalt waaraan gewerkt wordt) of als Scrum Master (= diegene die zorgt voor de middelen die nodig zijn in het team).

De training bestaat uit drie online dagdelen. Alle sessies zijn interactief, pragmatisch en afgestemd op jouw vragen.

Resultaat:

Na afloop van deze interactieve, praktijkgerichte training ben je goed voorbereid om vanuit je rol van Product Owner of Scrum Master aan de slag te gaan. Je hebt een gedegen voorbereiding op het Scrumexamen dat je op eigen gelegenheid kunt afleggen.

Aanvullende informatie: deze training is inclusief lesmateriaal en het boek “Succes met Scrum” en exclusief het Scrumexamen.

Scrum is de filosofie van ‘see-feel-change’. Oftewel leren door doen. Hierbij we afscheid nemen van het traditionele blauwdruk denken. Het betreft een manier van werken die voor allerlei soorten veranderingen en projecten toepasbaar is. Aanvankelijk werd Scrum vooral gebruikt in de ICT-wereld. Scrum is ontwikkeld om te voorkomen dat kostbare ICT-projecten zouden mislukken.

Datum Datum wordt vastgesteld bij voldoende aanmeldingen
Tijdstip 09:30-16:30 uur
Prijs €550,-