Wil jij deel uitmaken van een organisatie waar échte aandacht is voor jouw wensen en ambities?

Hieronder lees je waarom je nú bij BECIS | DIOR wilt solliciteren!

Mijn naam is Maaike Breggeman en tot maart 2021 was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging. Terwijl corona natuurlijk al wat langer onder ons is, moet ik zeggen dat het toch best gek was om in deze tijd te solliciteren voor een nieuwe baan. Via LinkedIn kwam ik in contact met Elske (recruiter bij BECIS | DIOR), ze had mij benaderd met een vrolijk bericht, net even anders dan anders en dit trok direct mijn aandacht. Na een ontzettend prettig sollicitatieproces, waarbij zelfs digitaal de energie zichtbaar was, ben ik in maart 2021 met veel enthousiasme bij BECIS | DIOR aan de slag gegaan in de functie van sales support. Doorslaggevend hiervoor was de open sfeer die ik voelde tijdens de gesprekken en de vele mogelijkheden om mijzelf hier verder te ontwikkelen.

Het gevoel dat ik tijdens het sollicitatieproces kreeg is nooit veranderd. Ik blijf mij elke dag weer verbazen over de kundige, betrokken en positieve club mensen die hier werkt en de manier waarop aandacht wordt gegeven aan iedere medewerker. Zo ben ik deze maand naast mijn rol als sales support ook gestart als recruiter, omdat ik merkte dat ik meer kon en ook die ambitie had. Hoe tof is het dat hier zo naar wordt geluisterd? En dat je jezelf dus écht verder kan ontwikkelen?

Ik kijk ernaar uit om in deze rol nieuwe collega’s te werven en ze dezelfde positieve ervaring te geven. Wanneer spreek ik jou?

Bekijk hier onze vacatures. Spreekt een vacature je aan? Solliciteer dan en wie weet zien we je binnenkort!