De week van…

Op 3 juni 2019 gaf onze adviseur in opleiding Sanne op Instagram een kijkje in haar werkweek bij Rijkswaterstaat. Lees al haar belevenissen hier terug!

Maandag

Hallo, ik ben Sanne! Deze week neem ik je mee in mijn werkweek als adviseur in opleiding bij BECIS. Sinds januari doe ik samen met medetrainee Francis een opdracht bij Rijkswaterstaat. Wij zijn hier onder andere verantwoordelijk voor de gebruikersondersteuning en een deel functioneel beheer van het Omgevingsloket, daarnaast krijgen we veel ruimte om zelf projectjes uit te voeren. Daarover later deze week meer, dus stay tuned!

Dinsdag

Vandaag stond in het teken van het Fundamental traineeship. Met de talent manager had ik mijn maandelijkse coachingsgesprek om het over mijn persoonlijke ontwikkeling en leerdoelen te hebben. In de avond stond de laatste training van de leergang informatiemanagement over selectie, waardering en vernietiging op de planning. Het afronden van de leergang hebben we feestelijk gevierd met een gebakje!

Woensdag

In het kader van ‘zitten is het nieuwe roken’ gaan Francis en ik elke dag tijdens de lunchpauze een stukje wandelen in het Elsenburgerbos vlakbij Rijkswaterstaat. Hier wanen we ons even midden in de natuur en kunnen we daarna helemaal opgeladen weer aan de slag!

Donderdag

Het thema van de dag is effectief vergaderen… Vandaag heb ik de hele ochtend en een deel van de middag met mijn collega’s vergaderd over de loop van verschillende projecten. In de ochtend stond de nieuwe mappenstructuur van ons team op de agenda, daarna hebben we de testresultaten en informatievoorziening rondom de nieuwe release van een van de applicaties die Rijkswaterstaat beheert besproken. Een productieve dag dus!

Vrijdag

Ik kijk terug op een drukke en leerzame week! Bij mijn opdracht heb ik met collega’s grote stappen gezet voor een aantal projecten en daarnaast heb ik hard gewerkt aan mijn ontwikkeling als adviseur informatiemanagement. Hier kan ik de komende periode mooi op voortbouwen!

Volg ons op Instagram en blijf op de hoogte van de volgende Take Over!