Op 21 juni 2019 hebben wij 15 jong professionals mogen ontvangen in Den Haag. 15 enthousiaste deelnemers die geïnteresseerd waren in onze organisatie en in het traineeship informatiemanagement. Rond half 2 was de aftrap van de inhousedag en de dag eindigde pas om half 7 dankzij de aansluitende borrel.

Wat houdt het traineeship informatiemanagement in? Welke rollen vervul je bij een opdrachtgever? En hoe ziet de organisatie BECIS I DIOR eruit? Hoe is de sfeer? En nog vele andere vragen werden gedurende de gehele middag beantwoord door onze collega’s. Voor een kijkje achter de schermen: bekijk de video!

Doormiddel van de workshops over de omgevingswet en advies-stijlen kregen de deelnemers een idee van de onderwerpen tijdens het traineeship. Alle deelnemers gingen tevreden naar huis met veel nuttige informatie, beantwoorde vragen en een goed beeld van het traineeship informatiemanagement bij BECIS I DIOR.

De collega’s van BECIS I DIOR waren erg enthousiast over de potentiële nieuwe collega’s en de intressante middag.

Ben je niet aanwezig geweest bij de inhousedag maar wil je toch meer informatie over het traineeship? Je kan onze website bezoeken of een mailtje sturen naar voor meer informatie!