Petra Bothof

Adviseur

Nadat ik mijn bachelors Bestuurskunde en Rechtsgeleerdheid en mijn master Rechtsgeleerdheid heb afgerond, ben ik afgelopen voorjaar gestart als adviseur in opleiding bij BECIS | DIOR.

Tijdens mijn studies heb ik ervaring opgedaan over juridische vraagstukken omtrent digitalisering. Mijn kennis wil ik graag inzetten bij beleidsvraagstukken door samen te werken met verschillende afdelingen. Doordat ik twee studies combineerde, heb ik geleerd materiaal snel te analyseren en verbanden te leggen uit grote hoeveelheden informatie. Tijdens mijn studie Bestuurskunde heb ik ervaring opgedaan in het schrijven van beleidsstukken en tijdens mijn studie Rechtsgeleerdheid heb ik geleerd hoe wetsartikelen geïnterpreteerd moeten worden.

Bij BECIS | DIOR heb je de mogelijkheid altijd door te leren, dit kan via extra opleidingsmogelijkheden, persoonlijke begeleiding en deskundige/ toegankelijke collega’s. Naast het ontwikkelen van vakkennis, ben ik er van overtuigd dat dit alleen optimaal benut kan worden door persoonlijke ontwikkeling. Het is een meerwaarde om meer te kunnen leren over jezelf tijdens het traineeship van BECIS | DIOR.

Momenteel zit ik op opdracht bij het omgevingsloket online van Rijkswaterstaat. Hier ben ik bezig met gebruikersondersteuning en functioneel beheer van het omgevingsloket online en de activiteitenbesluit internet module.

petrabothof@becis.nl