Fiona van Leeuwen

Manager sales & DIM

fionavanleeuwen@becis.nl

Als kind ben ik opgegroeid in de omgeving van Utrecht. Mijn vader had een eigen bedrijf waardoor ik als kind al veel te maken had met “klanten”. Het “commerciële” zat er al vroeg in. Tijdens mijn studie Commerciële Economie ben ik in Amsterdam gaan wonen en er nooit meer weggegaan. Na deze studie wilde ik mij verder verdiepen en ben naar de VU gegaan voor de studie Cultuur, Organisatie en Management. Deze studie was ontzettend leuk omdat deze inging op organisatieculturen en de invloed hiervan. Hierna kon ik direct aan de slag als marketing adviseur bij KPN Mobiel. Dat was één groot feest omdat KPN enorme marketingbudgetten heeft.

Sales trok mij toch meer vanwege het contact met de klanten. Ik heb ruim 16 jaar bij Centric gewerkt als Accountmanager voor ICT Projecten en -trainingen. In deze branche kreeg ik steeds meer te maken met Informatiemanagement en implementaties van nieuwe systemen en mijn interesse verschoof die kant op. De overstap naar BECIS | DIOR als manager sales & DIM is dan ook een hele mooie en logische stap.

“Education is the most powerful weapon in the world” en “Everyone can rise above their circumstances and achieve success if they are dedicated to and passionate about what they do.”

In deze rol zorg ik ervoor dat BECIS en DIOR op de kaart staan bij onze opdrachtgevers en dat onze opdrachtgevers tevreden zijn! Hierbij is het erg belangrijk dat we voor onze geweldige professionals een leuke en uitdagende opdracht kunnen vinden waarin zij zich verder kunnen ontwikkelen en ontplooien. Ik ga dan ook regelmatig het gesprek met onze professionals aan om uit eerste hand te horen waar zij enthousiast van worden.