Bart Landsmeer

Adviseur

bartlandsmeer@becis.nl

In november ben ik gestart met het Fundamental Traineeship bij BECIS | DIOR. Wat mij erg aanspreekt aan dit traject is de combinatie van persoonlijke ontwikkeling en praktijkconfrontatie. In november ben ik tevens gestart bij de gemeente Den Haag als werkplekondersteuner voor Windows 10. Binnen het Adoptieteam zorgen wij ervoor dat de eindgebruikers goed toegerust zijn om over te schakelen op Windows 10. Daarnaast ben ik ook betrokken bij de werkplekondersteuning voor SharePoint binnen OCW, waarbij wij de teams en afdelingen meenemen in de gedachtegang achter digitaal samenwerken en het werken met SharePoint.

Ik heb een studieachtergrond in de Bestuurskunde. Een onderdeel van mijn master Publiek Management was de stageperiode die ik heb gelopen bij de gemeente Rotterdam. Hier werd mij de rol van het effectief kunnen delen van informatie binnen een organisatie als basis voor een goede samenwerking duidelijk.

Vervolgens ben ik werkzaam geweest bij NotuBiz. Een bedrijf dat software, kennis en ondersteuning aanbiedt om besluitvormingsprocessen inzichtelijk te maken. Deze raakvlakken met informatiemanagement hebben mij aangezet om het Fundamental Traineeship te gaan doen. Met name de koppeling tussen verandermanagement op strategisch niveau vanuit mijn studieachtergrond en de gebruikersadoptie op de werkvloer vind ik interessant.

De mogelijkheid om altijd bij te kunnen leren, maakt BECIS|DIOR voor mij een aantrekkelijke organisatie. Naast de interne modules die je kan volgen, wordt kennisdeling tussen adviseurs gestimuleerd zodat je ook veel van elkaar kan leren.

Ik ben een fervent voetballiefhebber met een sterke voorkeur voor Feyenoord. Bij iedere thuiswedstrijd meld ik mij dan ook braaf in het mooiste stadion van Nederland, die toevalligerwijs ook in de mooiste stad van Nederland staat.