LEERGANG HBO 

De leergang hbo is bedoeld voor iedereen die zich zowel op tactisch als strategisch niveau wil gaan ontwikkelen in het vakgebied informatiemanagement.

Tijdens deze opleiding beginnen we met de status en positionering van het vakgebied binnen je eigen organisatie en bekijken we hoe je als tactisch/strategisch adviseur de juiste verbinding weet te leggen tussen vraagstukken vanuit de business en oplossingen vanuit informatiemanagement. Je leert daarbij ook op welke manier je effectief communiceert op tactisch en strategisch niveau en hoe je op het juiste niveau invloed kunt uitoefenen en draagvlak creëert. Je sluit deze leergang af met een eindscriptie en een presentatie. Haal je een voldoende? Dan ben je geslaagd en ontvang je een diploma voor deze leergang.

Wij bieden de modules uit deze leergang ook op maat aan. Heb je interesse in één of meerdere losse modules uit deze leergang? Neem dan contact met ons op via 070 8200 628 of via info@dior.nl .

Datum Volgt
Duur Half jaar
Prijs €3.650,00
Studiebelasting  Gemiddelde studiebelasting, naast de lesdagen: 150 uur, inclusief voorbereiding per les en schrijven van je verbetervoorstel
HET PROGRAMMA DATUM
Status van het vakgebied en ontwikkelingen: positionering Volgt
Basis adviesvaardigheden Volgt
Organisatie, organisatievormen, structuren en processen Volgt
Bedrijfsprocessen Volgt
Vertalen van de klantvraag/succesvol klantcontact Volgt
Informatiebeheersystemen (o.a. systemen en architectuur) Volgt
Kwaliteitszorg & auditing Volgt
Inzicht in je persoonlijke communicatiegedrag Volgt
Wet- en regelgeving, normen en standaarden Volgt
Informatiebeheersystemen (o.a. risico-analyse en BiSL) Volgt
Informatiebeveiliging Volgt
Praktijkdag / eindopdracht N.t.b.