KRACHTIG LEIDERSCHAP IN EEN INFORMATIEGEDREVEN WERELD

Het vakgebied informatiemanagement ontwikkelt zich razendsnel. Met de komst van nieuwe techniek wordt het delen en verwerken van informatie steeds gemakkelijker. Wil jij meer zicht krijgen op de trends binnen het vakgebied? En wil je meer impact creëren om jezelf en/of je team steviger te positioneren? Schrijf je dan in voor de leergang “Krachtig leiderschap in een informatiegedreven wereld”.

Tijdens de leergang ga je aan de slag met het ontwikkelen van leiderschapsvaardigheden, die ervoor zorgen dat je effectief kunt blijven in een veranderende omgeving. Je creëert een eigen visie en weet deze ook succesvol uit te dragen binnen je team of organisatie. Tijdens de leergang is er naast de inhoud ook veel aandacht voor de menskant van communiceren en leidinggeven. Deze praktische benadering zorgt ervoor dat je echt aan de slag kunt met de doelen die je wilt behalen. De leergang is bedoeld voor leidinggevenden, coördinatoren, projectmanagers, programmamanagers of senior adviseurs die werkzaam zijn binnen het vakgebied informatiemanagement of ICT en mensen willen motiveren tot verandering.

Wat levert dit programma jou op: 

  • Persoonlijk leiderschap
  • Vakinhoudelijke positionering van jezelf en/of je team.
  • Zicht op trends binnen en buiten het vakgebied.
  • Effectief communiceren en beïnvloeden.
  • Netwerken & kennisdelen met andere managers in het vakgebied 

De leergang wordt gegeven door twee ervaren trainers, Nienke Plompen en Leontien Hogeweg. Aan de hand van je eigen praktijkcasus helpen zij jou bij de ontwikkeling van krachtig leiderschap.

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Neem contact op voor een (vrijblijvend) kennismakingsgesprek met een van de trainers. Daarin bespreken we jouw behoefte, krijg je meer informatie en bepalen we of deze opleiding past bij jouw vraag. Mail naar info@dior.nl.

Locatie  

Het programma wordt verzorgd op onze trainingslocatie DIOR Academy in Den Haag (Bezuidenhoutseweg 1). Hier zorgen we er vanzelfsprekend voor dat de modules op een verantwoorde wijze plaatsvinden. We baseren ons hierbij op het brancheprotocol, de richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid.  Indien noodzakelijk zullen we de trainingsmodules online aanbieden.

Schrijf je nu in!

Neem contact op voor een (vrijblijvend) kennismakingsgesprek met een van de trainers. Daarin bespreken we jouw behoefte, krijg je meer informatie en bepalen we of deze opleiding past bij jouw vraag. Mail je gegevens o.v.v. ‘Kennismakingsgesprek LIM’ naar info@dior.nl.

“We krijgen als organisatie veel nieuwe context op ons af. Nieuwe wet- en regelgeving heeft bijvoorbeeld zeer veel impact op ons vakgebied. Mijn team bestaat niet uit de jongsten, de relatie met de organisatie is niet altijd goed en het krachtenveld met onder andere een ICT-afdeling die een stempel drukt, maakt het erg lastig om ons als team te positioneren.”

Aldus de Teamleider Dienst Informatiebeheer.

Startdatum Open inschrijving
Duur 3 maanden
Prijs €4500,- excl. BTW
Studiebelasting Gemiddelde studiebelasting is 100 uur, inclusief voorbereiding per les en werken aan je persoonlijke ontwikkelplan

Wil je weten of deze leergang iets voor jou is? Meld je dan aan voor de introductieworkshop op dinsdag 29 juni of 7 september via info@dior.nl

HET PROGRAMMA DATUM
Persoonlijk leiderschap Volgt
Master verandermanagement  Volgt
Impact in de praktijk & intervisie  Volgt
Teamontwikkeling & Krachtenveld Volgt
Eindpresentatie en lessons learned Volgt