Maandag

Goedemorgen! Mijn naam is Amber en sinds april volg ik het traineeship informatie- en verandermanagement van BECIS | DIOR. Sinds de start zit ik bij Gemeente Den Haag voor verschillende opdrachten. Deze week zal vol zitten met activiteiten voor programma Digitaal Samenwerken dat verantwoordelijk is voor de uitrol van SharePoint. Ben je benieuwd naar wat ik doe als adviseur in opleiding? Stay tuned!

Dinsdag

Vandaag bracht ik een bezoek aan het stadsdeelkantoor Scheveningen voor een training in SharePoint. De trainer van Digitaal Samenwerken nam mij mee in de wereld van trainerschap. Dus dit was voor mij een mooie kans om te zien hoe je een training kan geven en waar je op moet letten. Tijdens deze ochtend heb ik een aantal waardevolle aspecten opgestoken, die ik ook in mijn huidige werkzaamheden al kan benutten.

Woensdag

Vaak ga ik samen met collega’s tijdens de lunchpauze buiten wandelen. Vandaag is het een beetje grauw, maar dat houdt ons niet tegen voor een frisse neus. Het uitzicht wordt er niet minder door, want het Binnenhof is altijd een plaatje. Aan het eind van de dag was het tijd voor een teamuitje van programma Digitaal Samenwerken om onze prestaties te vieren en afscheid te nemen van de programmamanager. Onze samenwerk kunsten werden op de proef gesteld in een escape room. We zijn heel goed in Digitaal Samenwerken, maar kunnen wij dat ook in het echt? Daar gingen we achter komen in de escape room.

Donderdag

In het teken van de Nationale Sportweek 2019 werd er het stadhuis van gemeente Den Haag een traplooplunch georganiseerd. Dus wij hebben onze beentjes gestrekt en onze lunch verzameld door langs alle afdelingen te gaan. Op elke verdieping lag een deel van de lunch zoals het broodje, beleg, melk, water, een stuk fruit en als laatste een snack. Op elke verdieping kon je kiezen tussen twee opties. Na de traplooplunch kregen we informatie over welke keuze gezonder was. Lunch, maar net even anders.

Vrijdag

Vandaag is het alweer de laatste dag van mijn Instagram take-over. Ik kijk terug op een zeer afwisselende week met nieuwe activiteiten en mooie leermomenten. We hebben deze week onze grote prestatie bij programma Digitaal Samenwerken gevierd, maar ook afscheid genomen. Dit einde zorgt ook voor ruimte voor nieuwe avonturen en kansen om mijzelf te ontwikkelen!

Fijn weekend gewenst!

Groeten,

Amber