DIOR Academy

Hét opleidings- en kennisinstituut van BECIS

 

Bij BECIS werken informatieprofessionals die zich continu ontwikkelen. Omdat we goed werk willen leveren, nieuwsgierig zijn, willen inspireren en kennis willen delen. Omdat we vinden dat het altijd nog beter kan. Dat is ons uitgangspunt in de dienstverlening aan onze klanten.

 

We hebben een talentmanagement programma voor adviseurs en young professionals. Coaching, training, opleiding en kennisdelen staan daarin centraal. Altijd is jouw professionele ontwikkeling het uitgangspunt. Opleiding en training wordt aangeboden door DIOR Academy, het opleidings- en kennisinstituut van BECIS. In het ontwikkelen en geven van trainingen maken we natuurlijk gebruik van de expertise en competenties van jou en je collega’s. We investeren in de ontwikkeling van ambitieuze, hoogopgeleide talenten door middel van onze ontwikkelprogramma’s BECIS Fundamental en BECIS Advanced.

Meer weten? Neem contact op via info@becis.nl of bezoek www.dior.nl.

Leergangen informatiemanagement.

Door steeds verdergaande digitalisering vinden ingrijpende veranderingen voor mens, maatschappij en werk plaats. Ben jij werkzaam in het vakgebied informatiemanagement en ondergaat jouw organisatie ook de transitie, dan heeft dit invloed of jouw functie en werkzaamheden. Met onze vernieuwde opleidingen vind jij de aansluiting die nodig is om mee te gaan in de digitale transitie.

Overzicht opleidingen

Leergang Basisopleiding Informatiemanagement
Leergang Operationeel Informatiespecialist
Leergang Strategisch Informatiespecialist
Leergang Tactisch Informatiespecialist
Leergang Informatiemanager Adviseur
Opleidingen Projectmanagement
Opleidingen Procesmanagement
Opleidingen Sharepoint

Workshops

Het is een vakgebied dat continu in ontwikkeling is. Naast de inhoudelijke kennis die wij in onze leergangen aanbieden, spelen wij met ons aanbod van workshops in op actuele thema’s en trends.

Ons aanbod

Gemeentelijke selectielijst
Informatiebeveiliging
Juridische en organisatorische consequenties bij digitaal werken
Kwaliteitszorg
Wet en regelgeving normen en standaarden
Waardering selectie en vernietiging
Zaakgericht werken

Skills

Workshop persoonlijke impact en het merk ik
Workshop resultaatgericht werken en timemanagement
Workshop spelling en grammatica
Workshop mailen zonder fouten