Thomas van den Berg

Thomas van den Berg

Business developer

Als business developer bij BECIS | DIOR zet ik onze organisaties op de kaart bij opdrachtgevers, bouw ik een mooie relatie met klanten en zoek ik naar passende opdrachten voor onze adviseurs. Ik ben oprecht, direct, enthousiast, spontaan en nieuwsgierig. Moeilijke vragen stellen vind ik leuk. Ik ben bij BECIS begonnen als trainee en daarna doorgegroeid naar adviseur. Als adviseur heb ik voor onder andere het Ministerie van Buitenlandse Zaken, de provincie Fryslân en Ipse de Bruggen gewerkt. Deze ervaring maakt mijn werk als business developer makkelijker omdat ik bekend ben met de inhoud en de markt.

Wij helpen organisaties bij vraagstukken omtrent informatiemanagement en persoonlijk zie ik opdrachtgevers dan ook graag als partners. Er is hier veel aandacht en ruimte voor nieuwe ontwikkelingen in de markt. Zo blijven we op de hoogte en kunnen we organisaties goed adviseren.