Siebum Shirley

Shirley Siebum

Adviseur
Ik ben enorm maatschappelijk betrokken ben en heb een voorliefde heb voor politiek-bestuurlijke omgevingen en daarom was de studie Bestuurskunde een logische keuze. Tijdens mijn studie kwam ik erachter dat Verandermanagement mij heel goed ligt en ik dat hier verder in wil groeien. Het Fundamental ontwikkeltraject van DIOR Academy is dan ook de perfecte opstap om mij hier verder in te ontwikkelen.

Vooral de organisatorische- en communicatieve kant van verander- en informatiemanagement interesseren mij. Met een gezonde dosis humor en flexibiliteit zorg ik dat implementaties en veranderingen goed landen binnen de organisatie en bij de medewerkers.

Op dit moment werk ik bij de gemeente Amsterdam als Informatieadviseur bij de afdeling Metro en Tram bij project NoordZuidlijn. Een project waarbij telkens de verbinding tussen politiek en project gevonden moet worden, wat niet vanzelfsprekend is, omdat het twee werelden zijn met een eigen manier van denken. Een omgeving waar ik veel kan leren, en een mooie kans en een uitdaging die ik graag aanga!

“Knowledge is power but enthusiasm pulls the switch!”

Ik krijg energie van mijn werk, vind het ontzettend leuk. Mijn kracht is mijn humor en mijn resultaatgerichtheid. Een bijdrage leveren aan het team vind ik belangrijk, een fijn en gezellig team gaat dan ook gezamenlijk voor resultaat.