René de Jong

Adviseur | Dienstenportfoliomanager

renedejong@becis.nl

Ik vind het geweldig om als adviseur organisaties verder te brengen in hun informatievoorziening. Dit doe ik dan ook met veel passie en toewijding. Naast mijn ‘reguliere’ job ben ik co-founder van de Public Leadership Foundation. Een stichting die zich richt op het stimuleren, ondersteunen en ontwikkelen van leiderschap in de publieke sfeer.

Zoals we het in goed Nederlands noemen: “We are setting out to be MAD (Making A Difference) through EPIC leadership (Energy, Purpose, Identity, Courage)”. Verschil maken in mijn werk en voor de mensen om mij heen is echt belangrijk voor mij. Bij BECIS houd ik mij vooral bezig met implementatie- en verandervraagstukken met directe meerwaarde voor de organisatie en het werkproces. De focus ligt op de toegevoegde waarde voor de klantorganisatie, met speciale aandacht voor de mensen die het werk leveren en de organisatie maken. k heb echt oog voor de menselijke kant, dit houdt in dat ik met mijn scherpe blik zie wat mensen beweegt om wel (of juist niet) mee te gaan in een verandering. Met creatieve oplossingen weet ik mensen te verbinden en te overtuigen.

De afwisseling van het werken voor verschillende opdrachtgevers, maakt mijn werk interessant en uitdagend: je krijgt steeds een kijkje in een andere keuken! Bij BECIS krijg ik echt de kans om te groeien als adviseur en als mens. Als bedrijf staan we midden in de maatschappij en zijn we begaan met wat er gebeurt in de wereld om ons heen. Duurzaamheid in de breedste zin van het woord speelt een belangrijke rol bij BECIS. Ieder jaar lopen we de Dam-tot-Dam-loop voor het goede doel en met de Public Leadership Challenge zetten we onze expertise in op maatschappelijk niveau.