Jeroen Lehrian

Adviseur

jeroenlehrian@becis.nl

Hoe publieke organisaties om gaan met informatievraagstukken interesseert mij ontzettend. Informatievraagstukken raken allerlei aspecten van de organisatie: systemen, beveiliging, financiën – maar ook cultuur, gedrag en mensen. Ik vind het leuk om organisaties hierbij zo goed mogelijk te helpen. Het adviseren van publieke organisaties over informatievraagstukken is niet nieuw voor mij. Sinds 2016 heb ik publieke organisaties op strategische en projectmatige basis geadviseerd over de aanpak van IV-vraagstukken.

Ik ben een bestuurskundige: eerst volgde ik een duale hbo-opleiding Bestuurskunde waarbij ik de laatste twee jaar leren én werken combineerde. Na een tussenjaar gewerkt te hebben, begon ik in 2019 aan mij (pre-)master Bestuurskunde aan de Erasmus Universiteit. In augustus 2021 sloot ik de master af met een scriptieonderzoek naar het effect van transparantie op legitimiteit. Sinds september 2021 werk ik bij BECIS | DIOR als adviseur. Mijn eerste opdracht is het ondersteunen van het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat bij actieve openbaarmaking.

Buiten mijn interesse en werk rondom de informatievraagstukken van publieke organisaties vind ik een steile leercurve en gezellige collega’s belangrijk. Het is fijn dat BECIS| DIOR en haar opdrachtgevers hierin voorzien.