Dirk Burgers

Adviseur

dirkburgers@becis.nl

Mijn kennis over digitalisering wil ik graag inzetten op maatschappelijk gebied. Ik haal er plezier uit deze bijdrage vorm te geven in samenwerking met anderen. Ik vind het mooi wanneer er op basis van digitaliseringskennis en samenwerking, een gezonde en slim ingerichte omgeving staat. Afgelopen jaren ben ik vooral betrokken geweest bij projecten in het onderwijs.

Ik heb een rustige persoonlijkheid maar als ik ergens enthousiast over ben dan zet ik mij daar vol voor in. Dit heeft mij gedreven om de Master Computercommunicatie af te ronden. Hierbij heb ik een stabiele achtergrond opgebouwd op het gebied van informatiemanagement en het effect van digitaal werken op de mens. Graag zet ik de mens centraal en streef ik ernaar met elkaar creatief op zoek te gaan naar mooie dingen die we kunnen met IT en digitaal werken.

In mijn vrije tijd ben ik te omschrijven als een binnen en een buitenmens. Hele dagen achter mijn computer mezelf leren videogames te maken kan zomaar afgewisseld worden met elke dag tennis of een paar weken op zee te zeilen.