Nienke

Nienke Blaauw

Adviseur in opleiding
Tijdens mijn werkzaamheden als evenementenorganisator ben ik in aanraking gekomen met de implementatie van verschillende informatiesystemen. Zodoende is mijn interesse in informatie- en verandermanagement ontstaan.

Ik volg het Fundamental ontwikkelprogramma en wil graag doorgroeien tot informatieadviseur. Tijdens dit traject wordt stevig ingezet op persoonlijk ontwikkeling, zo heb ik onder andere maandelijkse coach- en ontwikkelgesprekken, feedbacksessies en intervisies. Uitdagend, leerzaam en soms confronterend.

“Je weet nooit wat je kunt, totdat je het probeert.”

Mijn goed ontwikkelde organisatorische vaardigheden kan ik goed inzetten tijdens projectmatig werken. Daarnaast heb ik ervaring opgedaan met onder andere SharePoint Online, AFAS Profit en FMIS.

Op dit moment werk ik als trainer Sharepoint Online bij de Provincie Fryslân. Ik geef trainingen aan eindgebruikers en houd mij bezig met individuele gebruikersondersteuning. Bij dit project zet BECIS echt in op gebruiksvriendelijkheid en persoonlijke begeleiding van de medewerkers bij de implementatie. Deze aanpak is echt BECIS!