Manya Hoekstra

Adviseur
Na mijn studie Management, Economie en Recht heb ik gewerkt als junior HR adviseur. Daarna kreeg ik bij Nuon de kans om mij te ontwikkelen tot Business Process Analyst. Hier ontdekte ik dat het analyseren van processen en het vinden en bedenken van oplossingen mijn kracht is.

Bij BECIS richt ik mij onder andere op procesoptimalisatie en -management. Ik heb veel ervaring met het herinrichten van het klantproces. Zowel op vlak van klantcommunicatie, alsook het efficiënter inrichten van de (werk)processen. Dit doe ik samen met medewerkers op verschillende niveaus binnen de organisatie. Hierbij is het van belang dat we met elkaar in gesprek blijven en dat er geluisterd wordt naar de wensen en behoeftes van de klant en/of de gebruikers.

“Communiceren en samenwerken is essentieel voor een succesvolle uitrol van een project.”

Een grote pré voor mij is dat BECIS bewust bezig is met MVO door de Ecologische voetafdruk zoveel mogelijk te verkleinen. Daarnaast biedt BECIS interessante projecten bij boeiende (semi)overheidsinstellingen waar ik mij verder kan ontwikkelen als professional.