Jolanda

Jolanda van Grunsven

Adviseur
Ik heb mijn bachelor Algemene Cultuurwetenschappen en mijn master Global Communication beide aan Tilburg University gevolgd. Naast mijn studie werkte ik bij Zorgverzekeraar CZ en deed ik vrijwilligerswerk bij een lokale politieke partij. In deze tijd is mijn interesse in werken voor de overheid en het vakgebied informatiemanagement ontstaan.

Ik geloof dat iedereen in een verandering kan worden meegenomen als je mensen maar op een persoonlijke manier benaderd. Ik kijk niet alleen naar de formele aspecten van een verandering maar zeker ook naar de cultuuromslag die innovatie met zich meebrengt. Dat ik communicatief sterk ben en sociaal is een pluspunt. Ik benader mensen open en laat iedereen in hun waarde. In mijn werk zoek ik aken graag tot op de bodem uit. Ik zet net dat stapje extra om anderen in hun werk vooruit te helpen.

“Als je focust op resultaat, zul je nooit veranderen; als je focust op verandering, zul je resultaat zien.”

Via het Fundamental ontwikkelprogramma heb ik de kans gehad om mijn eerste stappen in het vakgebied te maken, snel te leren en te investeren in persoonlijke groei. Ook nu ik adviseur ben krijg ik nog veel mogelijkheden om mezelf te ontwikkelen, zowel op persoonlijk als op zakelijk gebied.