[rev_slider_vc alias=”jubileum-dior”]

DIOR Academy viert 30 jarig jubileum

 

DIOR Academy, onderdeel van informatiemanagementspecialist BECIS, viert dit jaar haar 30-jarig jubileum. Om deze bijzondere mijlpaal te vieren, zullen eind maart (oud) studenten, relaties en docenten van DIOR Academy in Den Haag samenkomen.

Het in 1988 voor en door ministeries opgerichte Documentaire Informatievoorziening Opleidingen Rijksoverheid (DIOR) heeft zich sindsdien ontwikkeld tot een toonaangevend opleidingsinstituut op het gebied van informatiemanagement. Vanaf 1996 was DIOR in particuliere handen. Na zestien jaar onafhankelijk te hebben geopereerd werd DIOR in 2012 overgenomen door BECIS. BECIS, opgericht in 2005, heeft zich de afgelopen jaren breder ontwikkeld tot een adviesorganisatie gespecialiseerd in informatiemanagement.

“Het jubileum is de verdienste van de loyale medewerkers, docenten en trainers van DIOR Academy. Samen met de opdrachtgevers van het eerste uur, studenten en opdrachtgevers die er later zijn bijgekomen zien we ook de komende dertig jaar met veel enthousiasme tegemoet”.

 

ROBERT BOS 

directeur BECIS

Als onderdeel van BECIS is DIOR Academy actief voor de gehele (semi-) overheid (provincies, gemeenten, waterschappen, ZBO’s), profit- en non profit organisaties. Het opleidingsaanbod sluit aan op organisatorische, maatschappelijke en technische ontwikkelingen: de digitalisering bij de (semi-) overheid heeft invloed op functies en werkzaamheden van medewerkers.

 

Het aanbod van opleidingen en trainingen is de laatste jaren verschoven naar het hogere opleidingssegment. Zo biedt DIOR Academy anno 2018 de leergangen: leergang Tactisch en Strategisch Informatiespecialist, Informatiemanager / -adviseur, opleidingen in Projectmanagement en Proces Management en de ontwikkelprogramma’s Fundamental en Advanced. Naast deze leergangen biedt DIOR Academy ook verschillende workshops aan, zoals Informatiebeveiliging, Wet en regelgeving normen en standaarden, Kwaliteitszorg, SharePoint en AVG.