[rev_slider_vc alias=”ctrlshift”]

22 februari 2018 – DIOR Academy, Den Haag

 

Neem een duik in het honoreren en identificeren van en creatief omgaan met weerstand bij digitale innovaties.  

 

CTRL + SHIFT is een must voor iedereen die zich graag door de beste professionals op het gebied van verandermanagement wil laten inspireren. Ontdek op 22 februari 2018 alle do’s & don’ts rondom het honoreren, identificeren en ombuigen van weerstand bij digitale innovaties.

Begin bij jezelf en laat deze dag de start zijn van verandering. Hans Vermaak helpt je inzien hoe je concreet kunt bijdragen aan verandering in je organisatie of afdeling. Van plannen uitrollen naar beweging creëren. De jongens van de tekeningen helpen met visueel denken bij het maken van strategie en het in beweging krijgen van mensen. Ze halen de essentie uit complexiteit en zorgen voor een gedeeld beeld. Ook is er een informatiemarkt waar je kennis kunt maken met adviseurs en recruiters van BECIS.

Het gehele programma wordt kosteloos aangeboden. Want door het continu ontwikkelen en delen van kennis geven wij invulling aan onze ambitie om de autoriteit te zijn op het gebied van informatiemanagement.

Tijdens deze unieke dag leer je hoe je:

  • je overtuigingen over weerstand aan de kant kunt zetten.
  • een positieve beweging tot stand laat komen door goede communicatie.
  • verschillende veranderstrategieen kan toepassen.
  • samen tot de juiste oplossing kunt komen.

Workshops

Workshop 1 De jongens van de tekeningen: Met visueel denken helpen zij je bij het in beweging krijgen van mensen. We halen de essentie uit complexiteit en zorgen voor een gedeeld beeld.

Workshop 2 Draag je eigen praktijkcasus aan: Met het kleurenmodel van Twynstra Gudde gaan weop een interactieve manier met jouw casus aan de slag. Door gebruik te maken vanverschillende invalshoeken, krijg je nieuwe inzichten waarmee je direct actief kunt inspelen op eventuele weerstand.

Workshop 3 Wordt binnenkort bekend gemaakt.

Onderwerpen

CTRL + SHIFT staat voor o.a. stimuleren, faciliteren, visualiseren en nog heel veel meer! 

Save the Date

Kom op 22 februari 2018 naar CTRL + SHIFT en laat je vanaf 15.00 uur door de beste professionals op het gebied van verandermanagement inspireren. 

Verbind

Maak tijdens CTRL + SHIFT kennis met (adviseurs en recruiters van) BECIS en met beslissers uit het vakgebied. 

Keynote

Dr. Hans Vermaak: adviseur, docent, onderzoeker en schrijver. Er zijn nog enkele plekken beschikbaar, reserveer snel! 

Meld je direct aan

Kom op donderdag 22 februari 2018 naar het Ctrl +Shift Event en neem je collega(’s) mee! Vul onderstaand formulier in of stuur een e-mail naar evenementen@becis.nl.

Contact: Jolanda van Grunsven 06 101 811 94

[contact-form-7 id=”1366″]

Locatie