fotomx-9

Catharina Daalhuizen

Operationeel manager
De rode draad in mijn loopbaan is de ontwikkeling van kinderen en professionals. In de rol van orthopedagoog en beleidsmedewerker in de kinderopvang enerzijds gericht op kinderen en jongeren maar zeker ook op de professionals die hen begeleiden.

Samenwerking zoeken met verwante organisaties om de dienstverlening samen te versterken was een onderdeel van mijn werk waar ik veel plezier in had. Ik heb daarna heel bewust te overstap gemaakt naar een heel ander vakgebied, informatiemanagement, waarbij het ontwikkelen van professionals nog steeds centraal staat. In eerste instantie als manager van de DIOR Academy en de laatste twee jaar als operationeel manager met veel plezier en enthousiasme.

 

Mijn opdracht is om ervoor te zorgen dat alle adviseurs en het team van DIOR hun werk met enthousiasme, betrokkenheid en deskundigheid kunnen doen. Wat ik vooral leuk vind is de continue zoektocht naar de kwaliteit en kennis die de opdrachtgever zoekt en die kunnen koppelen aan de ervaring en ambities van de juiste adviseur. Kennis ontwikkelen en delen is daarin een belangrijk onderdeel!