Anouk de Keijer

Anouk de Keijzer

Adviseur
De basis van mijn kennis ligt in mijn opleiding Informatiedienstverlening en Informatiemanagement. In de commerciële sector heb ik ervaring opgedaan met documentmanagement en de implementatie van SharePoint Online. Ik heb daar het belang ingezien van goed informatiebeheer en goede communicatie tussen alle belanghebbenden.

Ik houd mij graag bezig met vraagstukken rondom informatieopslag, het inrichten van samenwerkingsplatformen en het ontwikkelen en implementeren van informatiebeheersystemen. Ook bij BECIS kan ik de eindgebruikers trainen en hen de vaardigheden aanleren die zij nodig hebben om met een nieuw systeem te werken. Dit doe ik altijd vanuit positiviteit, want dat werkt altijd het beste.

“Goede communicatie is de sleutel in gebruikersadoptie.”

Ik krijg hier de kans om mij verder te ontwikkelen op het gebied van SharePoint Online en verandermanagement. Ik kan de informatiebehoefte ophalen en samen met IT nadenken over de oplossingsmogelijkheden. De communicatie met de gebruiker is wat mij betreft echt key om een project tot een succesvol einde te brengen. Daar ligt dan ook mijn kracht: de schakel zijn tussen IT en de eindgebruiker.

BECIS is een organisatie dat veel waarde hecht aan kennisgroei en kennisdeling hierdoor tillen zij de medewerkers naar een hoger niveau. Door de opleidingsmogelijkheden bij BECIS kan ik mij verder specialiseren richting systeemimplementaties, verandertrajecten en functioneel beheer.