Anne van der Kooij

Anne van der Kooij

Adviseur
Ik ben een echte digital native en een brede interesse in cultuur en muziek. Die brede interesse heeft ervoor gezorgd dat ik de bachelor Taal- en Cultuurstudies ging volgen in Utrecht. Daarna heb ik de master Kunstbeleid- en Management gedaan. Na een jaar in de cultuursector gewerkt te hebben was ik op zoek naar meer uitdaging in mijn werk en mogelijkheid om mezelf te ontwikkelen.

Vanuit mijn werk op de leerlingenadministratie van een ROC heb ik kennis kunnen maken met het vakgebied informatiemanagement. In dit vakgebied komen mijn analytische vaardigheden goed tot z’n recht en werk ik bij veel verschillende opdrachtgevers. Met BECIS Fundamental kon ik mezelf in korte tijd enorm ontwikkelt binnen het vakgebied en nu met BECIS Advanced specialiseer ik mij tot. Als bestuurder van Stichting Balfolkfabriek maak ik ook nog gebruik van mijn kennis over de cultuursector.

Ik breng organisaties verder op het gebied van informatiemanagement, zoals het in kaart brengen en optimaliseren van processen. Ik adviseer ook over systeeminrichtingen (DMS) waarmee organisaties kunnen voldoen aan wet- en regelgeving en AVG compliant zijn, én ik zorg er tegelijkertijd voor dat medewerkers hun dagelijkse werk efficiënter kunnen uitvoeren. Ik heb een proactieve houding en zet de medewerker altijd centraal.

“Een IT-systeem biedt vele mogelijkheden, maar de mens bepaalt de bruikbaarheid.”

BECIS biedt mij de mogelijkheid om mezelf te blijven ontwikkelen. Op dit moment volg ik het opleidingsprogramma BECIS Advanced. Dit is een stevig programma op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en vakinhoudelijke kennis. Ik heb voor BECIS gekozen omdat zij samen met mij aandacht geven aan mijn ontwikkeling.