Ben jij young professional en
klaar voor de volgende stap?

BECIS ONTWIKKELPROGRAMMA’S
Wil jij je loopbaan een vliegende start geven en tegelijkertijd jezelf blijven ontwikkelen? Dan bieden wij jou de mogelijkheid om je doelen te verwezenlijken en die te verbinden aan die van BECIS. Start je carrière met een ontwikkelprogramma van BECIS. Samen met andere young professionals werk je aan vakinhoudelijke trainingen en certificaten. Persoonlijke ontwikkeling is fundamenteel en het programma geeft focus en richting aan jou als adviseur om je eigen toekomst te sturen en versnelling te geven aan jouw carrière. Bij BECIS zijn het de mensen die elke dag opnieuw het verschil maken.

Overhead Shot Of Businesswomen Meeting In Lobby Of Office

Geef je carrière een vliegende start!

Heb jij een HBO of WO-diploma op zak en affiniteit met informatiemanagement, dan is het traineeship BECIS Fundamental echt iets voor jou. Binnen een jaar ben jij een gewilde adviseur voor (semi) overheidsinstellingen.

Fundamental traineeship

Wil jij je specialiseren?

Heb jij 1,5-3 jaar relevante werkervaring bij een (semi) overheidsinstelling dan is het BECIS Advanced ontwikkelprogramma echt iets voor jou. Je specialiseert je binnen een jaar tot business informatie analist, informatieadviseur of implementatiemanager.

Advanced traineeship

Professional van de toekomst

Lijkt het je leuk om organisaties te adviseren op het gebied van informatiemanagement? Ben je geïnteresseerd in verander- en projectmanagement? Heb je nog niet zoveel werkervaring of wil jij je specialiseren en wil je op niveau aan de slag? BECIS biedt jou de kans om je carrière een kickstart te geven

WAT GA JE DOEN?
Gedurende een periode van een jaar word je ingezet bij één of meerdere opdrachtgevers. Op die manier doe je in sneltreinvaart praktijkervaring op! Hierbij houden wij rekening met jouw eigen wensen en talenten. Wij vinden het belangrijk dat je je eigen carrièrepad volgt. Daarnaast wordt je bijgestaan door een ervaren adviseur van BECIS. Tijdens de opdrachten kun je bijvoorbeeld onderstaande werkzaamheden verrichten:

 • implementeren en (functioneel) beheren van digitale informatiesystemen en applicaties
 • modelleren van processen en ondersteuning bieden bij procesgericht werken
 • trainen en informeren van eindgebruikers van systemen
 • ondersteunen en adviseren bij zaakgericht werken en digitaliseringsprojecten
 • aandragen van verbetervoorstellen en vormgeven van veranderingen
 • ontwikkelen van visie en beleid op het gebied van informatiemanagement

Opleidingen bij DIOR Academy

Naast bovengenoemde werkzaamheden volg je het BECIS Fundamental of BECIS Advanced programma in Den Haag. De leergangen bieden een interactief en intensief programma dat bestaat uit een combinatie van theorie, praktijk, zelfstudie, coaching en eigen inbreng. Deze programma’s bieden helder inzicht in de complexe wereld van informatiemanagement. Je vergroot vliegensvlug je vakkennis maar ontwikkelt daarnaast ook je competenties. Het zijn uitdagende opleidingstrajecten en de selectie van young professionals is streng; op deze manier zorgen we ervoor dat je écht op niveau wordt opgeleid. Tijdens een van de ontwikkelprogramma’s word je gecoacht en begeleid door onze talentmanagers. In het programma van BECIS Fundamental richten we de aandacht op:

 • Communicatieve vaardigheden
 • Verandermanagement
 • Persoonlijke ontwikkeling
 • Samenwerken
 • Projectgeörienteerd werken op basis van PRINCE2 en Scrum
 • Procesgeörienteerd werken op basis van Lean Six Sigma